Sherbime & Zgjidhje

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Rezidenca

Rezidenca

Biznesi

Biznesi

Zgjidhjet Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Portfolio

Portfolio

Sherbimet It te Biznesit

Domainet dhe Sherbimet DNS

Domainet dhe Sherbimet DNS

Sherbimet IT

Sherbimet IT

Kosultimi

Kosultimi

Lajme Blog Mbeshtetje Rreth Nesh
Kerko
Login   
Shqip |  English

Internet me Shpejtesi te Larte

KemiNet ka lidhje direkte lokale me partnere te besueshem dhe siguron nje nga sherbimet me te mira ne treg. Aksesi jone i internetit eshte tokesor dhe wireless duke perdorur teknologjine me te fundit te komunikimit. Me KemiNet ju merrni:


Kosto te ulet- duke perdorur rrjetin dhe sherbimet tona, ju mund te merni vleren me te mire te parave tuaja. Paketat tona promocionale i pershtaten gjithe kerkesave tuaja me nje cmim te arsyeshem. Duke perhapur perdorimin pergjate pikave te ndryshme, ne menaxhojme kerkesat me shume eficience duke rezultuar ne nje kosto me te ulet per perdoruesin.


Fleksibilitet i larte– Pergjate nje mori zgjidhjesh, klientet jane te afte te optimizojne bandwidth-in .


Besueshmeri e larte– Ne bejme me te miren per t’i ofruar klienteve tane nivel te larte besueshmerie dhe disponueshmeri te larte te aksesit te internetit.


Sherbime qe shtojne vlere– KemiNet jep nje game te gjere sherbimesh interneti qe shtojne vlere, qe mund te jene lehtesisht te parashikuara dhe te instaluara ne nje sherbim klient Internet Access.


Provoni internet me shpejtesi te larte nga KemiNet. Me internet kabllor KemiNet, ju do te shfletoni (navigoni) me shpejtesi te larte ne shtepi dhe kudo, me akses nga rrjeti yne.

Kur ju merni internetin me shpejtesi te larte KemiNet, ju merni sherbim nga nje emer qe njihni dhe besoni, me vite experience. Klientet tane me shpejtesi interneti te larte marrin nje kombinim kryesor te aksesit kabllor, sherbimeve dhe permbajtjes qe ofron nje experience unike kabllor.


KemiNet ofron akses interneti te palimituar duke filluar nga 19 €/muaj. Shijoni nje linje te pasur si WebMail, lajme te menaxhuara, mesazhe te menjehershme, dhe llogarine tuaj te email-it, te gjitha keto ne nje lidhje te besueshme.
Tabela e Tarifave: http://goo.gl/4cwCxx
Treguesit e cilësisë 2017: http://www.keminet.net/treguesi/Treguesit_e_Cilesise_Keminet_2017.pdf