Sherbime & Zgjidhje

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Rezidenca

Rezidenca

Biznesi

Biznesi

Zgjidhjet Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Portfolio

Portfolio

Sherbimet It te Biznesit

Domainet dhe Sherbimet DNS

Domainet dhe Sherbimet DNS

Sherbimet IT

Sherbimet IT

Kosultimi

Kosultimi

Lajme Blog Mbeshtetje Rreth Nesh
Kerko
Login   
Shqip |  English

Sistem i Menaxhimit te Permbajtjes

Ndonjehere menaxhimi i permbajtjtes web mund te behet nje pune shume e komplikuar. Beje ate te thjeshte duke perdorur CMS-ne(Content Management System) qe besoni. CMS-ja jone ofron gjithe mjetet e duhura per te krijuar, organizuar, dhe kontrolluar permbajtjen e websiteve nga me te thjeshtat tek me te kompikuara. Nje zgjidhje fleksible KemiNet CMS eshte pershtatur per te kompletuar kerkesat unike te biznesit tuaj. KemiNet CMS siguron qe vecorite e website-it tuaj te mbahen te fresketa dhe ne kohe, duke ju lejuar ju te prodhoni, modifikoni dhe publikoni permbajtjen web, duke perfshire :

 • Tekst
 • Lajme
 • Artikuj
 • Blog
 • Broshura
 • Kataloge
 • Krijim Faqesh
 • Liste Cmimesh
 • Manuale
 • Forume
 • Imazhe
 • Menaxhim Banerash
 • Navigim
 • Kalendar
 • Liber Vizitoresh
 • Ngjarje
 • Vendodhje e Dyqaneve
 • FAQ-e

Me KemiNet CMS, permbajtja web mund te menaxhohet me thjeshtesi me te larte. Duke perdorur CMS-ne tone, nuk kerkohet experience ne dizenjim web dhe zhvillim, njohuri speciale teknike apo njohuri programuese. Nepermjet nderfaqes se saj user friendly dhe editoreve te thjeshte , futja e te dhenave eshte e thjeshte dhe mund ta bej cdokush.

Duke fuqizuar shume perdorues per te menaxhuar procesin e publikimeve web me KemiNet CMS, website-i juaj mund te behet nje krijim bashkepunues. Menaxhimi i ndryshimit te permbajtjes nga brenda, redukton koston e implementimit dhe ju lejon te mbani kontrollin e aseteve me te vlefshme te marketingut. Administrimi multiuser (shume perdorues) siguron nje perdorim shume efficient te kohes. Integriteti i biznesit tuaj eshte i mbrojtur nga tipare dhe parametrat e sigurise. Perdoruesave mund t’i caktohen role te menaxhimit te permbajtjes me nivele korensponduese te autoritetit, aksesit dhe te drejtave. Alarmet email mund te njoftojne administratoret e nivelit te larte per ndryshimet e bera nga perdoruesat, keshtu qe permbajtja e re mund te shqyrtohet menjehere dhe te aprovohet para publikimit. Stilet aoutomatike (default) duke perfshire ngjyrat, madhesine dhe formatin, jane vendosur qe te jene konsistente me pamjen e website-it tuaj.

KemiNet CMS eshte pershtatur per te zgjeruar dhe permiresuar kerkesat e biznesit tuaj dhe funksionalitetin e tij sic kerkohet. Per me shume informacion qe ka lidhje me KemiNet CMS ose per te diskutuar per nevoja te tjera te Web Marketing na kontaktoni .