Sherbime & Zgjidhje

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Rezidenca

Rezidenca

Biznesi

Biznesi

Zgjidhjet Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Portfolio

Portfolio

Sherbimet It te Biznesit

Domainet dhe Sherbimet DNS

Domainet dhe Sherbimet DNS

Sherbimet IT

Sherbimet IT

Kosultimi

Kosultimi

Lajme Blog Mbeshtetje Rreth Nesh
Kerko
Login   
Shqip |  English

Analize Website-i

Analizat e site-it ju japin ju nje pamje se sa mire eshte site juaj, me rekomandimet me te rendesishme per t’ju ndihmuar ju per nje shkalle me te larte. Kjo gje ju jep ju nje statistike te rendesishme rreth vizitoreve – informacion qe ju mund ta perdorni ne avantazhin tuaj. Nje raport analize i datajuar ju tregon gjithcka, qe sa njerez vizitojne dhe cfare rrugesh marin nga site-i juaj nga vendi ku jetojne. Ju mund ta perdorni kete informacion per te eliminuar gabimet e kushtueshme, te fokusoheni tek ofertat, dhe te fitoni kliente te mire me saktesi te larte.

Tiparet
  • Faqe
  • Performance
  • Perdorshmeri
  • Siguri
  • Etiketa dhe Analiza
  • Reputacion
  • Statistika