Sherbime & Zgjidhje

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Rezidenca

Rezidenca

Biznesi

Biznesi

Zgjidhjet Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Portfolio

Portfolio

Sherbimet It te Biznesit

Domainet dhe Sherbimet DNS

Domainet dhe Sherbimet DNS

Sherbimet IT

Sherbimet IT

Kosultimi

Kosultimi

Lajme Blog Mbeshtetje Rreth Nesh
Kerko
Login   
Shqip |  English

Kerkim dhe Regjistrim Domaini

Fillo kerkimin tend .al ketu…
SHITJE! .al 15€! Regjistrim .com per 10€
Regjistro domainin tend me ne dhe shijo:
  • Sherbimin me te mire ne treg.
  • Nje liste te gjate me shtesa FALAS - email, website & me shume.
  • Sherbim 24/7 qe eshte second-to-none.

KemiNet ltd eshte nje nga regjistruesit me te mire te emrit te domainit, i akredituar per regjistrimet .al. Regjistroni domeinin tuaj .al tani nepermjet KemiNet me 15euro/vit. Domainet e blera nepermjet Keminet procesohen me nje sherbim TRE, dhe ky sherbim zbret tarifat e perpunimit nga te ardhurat e shitesit.