Sherbime & Zgjidhje

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Rezidenca

Rezidenca

Biznesi

Biznesi

Zgjidhjet Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Portfolio

Portfolio

Sherbimet It te Biznesit

Domainet dhe Sherbimet DNS

Domainet dhe Sherbimet DNS

Sherbimet IT

Sherbimet IT

Kosultimi

Kosultimi

Lajme Blog Mbeshtetje Rreth Nesh
Kerko
Login   
Shqip |  English

Planet Email

Planet Email

Personalizoni Emailin tuaj

loading

Keminet email nuk ju jep juve vetem nje adrese te personalizuar, por edhe nje mbrojtje te fuqishme nga viruset dhe spamet, mjete te lehta per t'u perdorur si: Aplikacionet online, Kalendari, Menaxheri i Punes, dhe shume vecori te tjera.


Plans

 • Planifikimet Email

  Personalizoni Emailin tuaj

  • I Vetem

   • Adrese emaili e personalizuar dhe e sigurte.
   • 1 Adrese
   • Ruajtje 2 GB
   • Mbrojtje nga viruset dhe nga spamet
   • Karakteristikat POP3
  • Plan Familjar

   • Zgjidhja me e mire per grupet qe duan te kene identitetin e tyre dhe nje emer domaini te vecante
   • 5 Adresa
   • Ruajtje 2GB
   • Mbrojtje nga viruset dhe nga spamet
   • Karakteristika POP3
  • Biznes i Vogel

   • Zgjidhja me e mire per bizneset me shume se 10 punetore
   • 10 Adresa
   • Ruajtje 2 GB
   • Mbrojtje nga viruset dhe nga spamet
   • Karakteristikat POP3