Sherbime & Zgjidhje

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Rezidenca

Rezidenca

Biznesi

Biznesi

Zgjidhjet Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Portfolio

Portfolio

Sherbimet It te Biznesit

Domainet dhe Sherbimet DNS

Domainet dhe Sherbimet DNS

Sherbimet IT

Sherbimet IT

Kosultimi

Kosultimi

Lajme Blog Mbeshtetje Rreth Nesh
Kerko
Login   
Shqip |  English

Wireless

E con internetin ne cdo vend. Duke u lidhur me KemiNet, ne ju ofrojme nje router (load balancing mobile) profesional. Filloni rrjetin tuaj wireless per te shijuar navigim te shpejte, qartesi videoje, akses ne rrjetet sociale, skedulim elektronik, e-mail kudo ne godinat tuaja. KemiNet ofron dedektim AP te pasur jashte kutise, mbrojtje te rrjetit nga pika aksesi wireless te paautorizuara qe mund te rrezikojne sigurine e rrjetit. Rrjeti juaj wireless eshte i sigurt, akses ne internet per mysafiret dhe vizitoret. Rrjetin tuaj e mbron nje firewall i integruar, duke bllokuar aksesin tek LAN-i dhe duke parandaluar perhapjen e viruseve dhe keqberesve. Aksesi i mysafireve mund te pershtatet me logine te skadueshme, kufij, filtrime te permbajtjes dhe me shume.