Sherbime & Zgjidhje

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Rezidenca

Rezidenca

Biznesi

Biznesi

Zgjidhjet Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Portfolio

Portfolio

Sherbimet It te Biznesit

Domainet dhe Sherbimet DNS

Domainet dhe Sherbimet DNS

Sherbimet IT

Sherbimet IT

Kosultimi

Kosultimi

Lajme Blog Mbeshtetje Rreth Nesh
Kerko
Login   
Shqip |  English

Sherbimet IT

Nuk ka rendesi madhesia dhe kompleksiteti i organizates suaj, ne kemi zgjidhjet IT qe ju ndihmojne ju dhe personelin tuaj IT, te qendrojne te fukusuar ne insiativa strategjike. Ne vend qe te gjeni burimet tek tregtaret e shumte per te vleresuar, marre, vendosur dhe mbeshtetur teknologjine tuaj, ju mund te drejtoheni tek nje kompani qe tju ndihmoje per te gjitha aspektet e infrastruktures se teknologjise. Sherbimet IT nepermjet KemiNet krijojne nje mjedis te centralizuar dhe te standartizuar per biznesin tuaj, duke ju mundesuar te realizoni shkalle ekonomike, dhe e ndihmon biznesin te mbetet konkurues ne treg. Ne jemi partneret e besueshem IT per shume kompani dhe agjensi qeveritare. Ne sigurojme gjithe pajisjet, software-et dhe sherbimet per nevojat desktop, server, dhe rrjet. Le te behet sot KemiNet partneri juaj i teknologjise.

Zgjidhjet e kujdesit total te KemiNet

Me gjithe teknologjite e ndryshme ne treg, eshte jetike te marresh ndonje qasje gjitheperfshirese per te vleresuar nevojat e organizates suaj. Mjedisi juaj kompjuterik eshte i ndikuar shume nga varesia e zgjidhjeve te shumta teknologjike. KemiNet thjeshton mjedisin tuaj, duke menaxhuar gjithe ciklin jetesor kompjuterik dhe duke minimizuar pergjegjesine tuaj.

Prokurimi

Me gjithe teknologjine e mundshme, mund te jete e veshtire te percaktosh alternativat hardware-ike me te mira per biznesin tuaj. KemiNet merr kohe per te kekuar dhe konfiguruar opsionet me te mira te mundshme, keshtu rrjeti juaj informatik qendron i besueshem pergjate gjithe ciklit jetesor informatik.

Vendosja

Faza e zgjidhjes eshte faza me kritike dhe kohe-konsumuese. Ne qofte se behet ne menyre jokorrekte, ajo ndikon ne pershkallezimin dhe besueshmerine e gjithe organizates. Keshtu qe reduktoni riskun tuaj dhe na lejoni ne te implementojme rrjetet dhe serverat tuaj. Pasi identifikohen nevojat specifike te biznesit tuaj, konfigurohet sipas nevojes serveri dhe gjithe rrjeti .

Menaxhimi

KemiNet menaxhon rrjetin tuaj dhe nevojat e serverit, keshtu qe ju mund ta menaxhoni biznesit tuaj. Duke perdorur nje shites te vetem, ju mund te prisni besueshmeri te proceseve te biznesit per gjithe aplikacionet kritike te biznesit tuaj.

Mbrojtja

Me perfshirjen e ndryshimeve ne teknologji, eshte shume e veshtire te qendrosh ne krye te sigurise me te fundit dhe nevojave te mbrojtjes nga viruset. KemiNet ofron zgjidhje per te siguruar serverat tuaj dhe gjithe rrjetin, keshtu qe organizata juaj ka nivelin me te larte te mbrojtjes nga nderhyrjet, viruset dhe keqberes te tjere.

Suporti

KemiNet ofron nje pike kontakti per nevojat tuaja per ndihme (suport). Suporti yne i larget tek zyrat tuaja, na lejon te rregullojme shume nga problemet tuaja teknologjike. Por, ne qofte se ne nuk mundemi, ne mund te dergojme personelin te ofroje ndihme ne vend.

Asgjesim

KemiNet ofron sherbime asgjesimi per teknologjine tuaj te vjeterruar, dhe keshtu organizata juaj do te jete ne perputhje me rregullat e reja. Shume industri tani jane duke kerkuar masa shtese te sigurise per t’u siguruar se sistemet e hedhura nuk kane te dhena konfidenciale. Ne ndihmojme me gjithe kete proces.