Sherbime & Zgjidhje

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Rezidenca

Rezidenca

Biznesi

Biznesi

Zgjidhjet Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Portfolio

Portfolio

Sherbimet It te Biznesit

Domainet dhe Sherbimet DNS

Domainet dhe Sherbimet DNS

Sherbimet IT

Sherbimet IT

Kosultimi

Kosultimi

Lajme Blog Mbeshtetje Rreth Nesh
Kerko
Login   
Shqip |  English

Transferimi i Kompletuar IT

Kur ju kerkoni nje departament IT te kompletuar ose thjesht suport per teknologjine qe keni, sherbimet e Keminet perputhen me kerkesat tuaja. Sherbimet tona bazohen ne nje teknike qe i sjell vlere kllienteve tane. KemiNet eshte menaxheri juaj IT, Inxhinieri i sistemit, Administratori i rrjetit, Tekniku Helpdesk, Konsulenti IT, Menaxheri i projektit. Qellimi kryesor i organizates sone eshte te behet nje shtese e kompanise suaj duke ju ofruar vleren e nje departamenti te plote IT.

Paketa jone e plote e sherbive perfshin:
  • Monitorim: KemiNet monitoron rrjetin tuaj dhe mjedisin e serverit 24/7. Inxhinieret tane njoftohen ne cdo kohe kur ndodh ndonje ngjarje.
  • Sherbim Desk Suport helpdesk Onsite ose offsite support per ngjarje teknike.
  • Aplikacion dhe menaxhim rrjeti: Inxhinieret tane bejne cdo pune esenciale IT per te ndihmuar biznesin tuaj te behet me konkurues ne mjedisin e sotem te punes.
  • Siguri: Sherbimet e sigurise se KemiNet mbrojne rrjetin tuaj nepermjet konfigurimit te avancuar te firewall, menaxhimit patch, filtrimin SPAM, antivirus, testimit te depertimit dhe sigurojne qe te dhenat kane nje mbrojtje te forte fizike.
  • Menaxhim Projekti: Meaxheret tane te projektit sigurojne se te gjitha projektet tuaja mberrijne ne kohe dhe ne buxhet.
  • Konsultim: Me IT te kompletuar, ne keni akses tek konsulentet tane te certifikuar te IT-se, qe jane me ekzperience ne cdo fushte kyce te tekonogjise se sotme.
Kontaktoni sot KemiNet-in per konsultim falas!