Sherbime & Zgjidhje

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Rezidenca

Rezidenca

Biznesi

Biznesi

Zgjidhjet Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Portfolio

Portfolio

Sherbimet It te Biznesit

Domainet dhe Sherbimet DNS

Domainet dhe Sherbimet DNS

Sherbimet IT

Sherbimet IT

Kosultimi

Kosultimi

Lajme Blog Mbeshtetje Rreth Nesh
Kerko
Login   
Shqip |  English

Infrastruktura e Sistemit

Dizenjimi i infrastruktures se sistemit eshte vendimtar per gjithe performancen e IT-se. KemiNet dizenjon pamjen dhe menaxhon instalimin e gjithe hapesirave kritike te teknologjise. Ekspertet tane te specializuar mund t’ju ndihmojne ju te krijoni nje sistem te fuqishem dhe te pershkallezueshem qe do te ndihmoje aplikacionet tuaja.

  • Dizenjimi i Sistemit - ne dizenjojme nje infrastrukture serveri te fuqishme dhe te pershkallezueshme qe ndihmon aplikacionet tuaja te ngarkohen sic duhen.
  • Perforcim Serveri - nepermjet virtualizimit dhe teknikave te tjera, KemiNet ju ndihmon te reduktoni numrin e serverave dhe pajisjeve dhe e bejne mjedisin te thjeshte per t’u menaxhuar dhe ruan parate tuaja.
  • Instalimi i Sistemit - ekspertet tane te sistemit dhe te rrjetit mund te instalojne, lidhin dhe te testojne infrastrukturen tuaj te re.
  • Siguria IT - ne mund te ofrojme keshilla ne menyre qe serevat dhe sistemet e operimit te punojne me mire per mjedisin tuaj, dhe keshtu blejme pajisjet per ju.