Sherbime & Zgjidhje

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Rezidenca

Rezidenca

Biznesi

Biznesi

Zgjidhjet Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Portfolio

Portfolio

Sherbimet It te Biznesit

Domainet dhe Sherbimet DNS

Domainet dhe Sherbimet DNS

Sherbimet IT

Sherbimet IT

Kosultimi

Kosultimi

Lajme Blog Mbeshtetje Rreth Nesh
Kerko
Login   
Shqip |  English

Menaxhimi i Rrjetit

Performanca e rrjetit tuaj eshte kritike per biznesin tuaj. KemiNet ofron zhvillim, adminstrim, mirembajtje te sistemeve te rrjetit. Ne e mbajme operimin e rrjetit te klienteve tane te qete duke bere shprendarje, pozicionim, dhe shoqerojme burimet dhe informacionet e tyre kritike. Ne monitorojme rrjetin dhe problemin e adresave perpara se te ndikohet produktiviteti, duke i bere rrjetet e klienteve tane me te sigurt dhe me te forte. Eksperienca jone ne menaxhimin e rrjetit perfshin:

  • Dizenjim
  • Siguri
  • Administrim dhe Monitorim

Klientet qe zgjedhin KemiNet e dine qe rrjeti i tyre menaxhohet mire dhe informacioni i tyre rruhet, mbrohet dhe transmetohet duke ndjekur praktikat me te mira per perpilim dhe teprice.