Sherbime & Zgjidhje

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Rezidenca

Rezidenca

Biznesi

Biznesi

Zgjidhjet Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Portfolio

Portfolio

Sherbimet It te Biznesit

Domainet dhe Sherbimet DNS

Domainet dhe Sherbimet DNS

Sherbimet IT

Sherbimet IT

Kosultimi

Kosultimi

Lajme Blog Mbeshtetje Rreth Nesh
Kerko
Login   
Shqip |  English

Sherbimet e Mirembajtjes

Mareveshja e sherbimeve te mirembajtjtes eshte ne kontrate me cmim te fiksuar dhe perfshin sherbimet e meposhtme:

  • Mirembajtje Hardware/Software
  • Sherbim Rrjeti/Interneti/ Intraneti/ Ekstraneti/ LAN/ WAN
  • Kohe te pergjgjes te garantuar
  • Restaurim/Riinstalim te sistemeve te operimit ne rrjet, aplikacioneve kryesore
  • Pune mirembajtjeje te perjavshme
  • Optimizim i skedareve te Serverit
  • Pune mujore te mirembajtjes
  • Menaxhim/ Administrim

Hardware dhe software po behet shume i sofistikuar dhe mbizoterues. Menaxhimi i plote i lidhjeve komplekse ne rritje midis tyre kerkon nje investim te madh ne kohe dhe trainim. Eshte e pamundur te justifikohet kostoja per klientet, ne mesimin e aftesive te duhura ne shtepi. Rezultati per te lene nje sistem te menaxhohet vete mund te jete katastrofik. Zgjidhjet IT kane nje ekspertize te konsiderueshme ne menaxhimin total te sistemit dhe jane te afta te ofrojne nje pakete te pergjithshme te ndihmes. Me inxhinieret tane te kualifikuar ne jemi te afte t’ju ofrojme nje informacion dhe keshille te kohes se fundit, per nje sistem te menaxhuar mire dhe me kosto efektive.