Sherbime & Zgjidhje

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Rezidenca

Rezidenca

Biznesi

Biznesi

Zgjidhjet Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Portfolio

Portfolio

Sherbimet It te Biznesit

Domainet dhe Sherbimet DNS

Domainet dhe Sherbimet DNS

Sherbimet IT

Sherbimet IT

Kosultimi

Kosultimi

Lajme Blog Mbeshtetje Rreth Nesh
Kerko
Login   
Shqip |  English

Siguria IT

Siguria IT

Sherbimet e Sigurise IT

loading

Siguria e sistemeve IT te biznesit nuk ka qene ndonjehere kaq e rendesishme. Bizneset besojne me shume ne IT per te ndihmuar aktivitetet e tyre, dhe kjo i ben ata gjithnje e me te pambrojtur nga kercenimet e hacker-ave, viruset dhe stafi i tyre.

Stafi yne i trainuar mire mund t'ju ndihmoje te keni informacionin e duhur ne kohen e duhur, qe ben diferencen midis suksesit apo deshtimit te biznesit tuaj. Siguria efektive mund tju ndihmoj te kontrolloni dhe te siguroni informacion nga ndryshimet dhe fshirjet e keqdashesve ose nga zbulimet e paautorizuara. KemiNet ka experience ne mbrojtjen e kompjuterave, rrjetit, serverave dhe komponenteve te tjera te infrastruktures IT nga sulmet keqdashese. Ne ofrojme nje shumellojshmeri sherbimesh qe ju ndohmojne te fleni me mire ne darke duke ditur qe rrjeti juaj eshte i mbrojtur.


Services