Sherbime & Zgjidhje

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Rezidenca

Rezidenca

Biznesi

Biznesi

Zgjidhjet Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Portfolio

Portfolio

Sherbimet It te Biznesit

Domainet dhe Sherbimet DNS

Domainet dhe Sherbimet DNS

Sherbimet IT

Sherbimet IT

Kosultimi

Kosultimi

Lajme Blog Mbeshtetje Rreth Nesh
Kerko
Login   
Shqip |  English

Konsultimi

Cdo dite ne marrim qindra “shitje”, “abonime”, “sherbime speciale” … rreth hardware, software, serverave, … por perpara se te bejme investimin ne sistemet kompjuterike ju gjithmone duhet te merni disa keshilla.

Duke patur kerkesat e klienteve te identifikuara dhe te kuptueshme, ne rekomandojme zgjidhje ose produkte qe i permbushen me mire ketyre kerkesave. Pasi gjendet nje zgjidhje, ne ofrojme keshilla ne prokurim dhe implementim (zbatim).

KemiNet ofron gjithashtu nje sherbim te menaxhimit te projekteve per perzgjedhjen, prokurimin dhe implementimin e zgjidhjeve IT, nderlidhjeve kur duhet, me sherbimine zgjedhur te ofruesit dhe furnizuesit.

Zgjidhjet e pershtatura per problemet e bizneseve per te plotesuar nevojat e teknologjise.

Zgjidhjet KemiNet ofrojne nje menu te gjere te sherbimeve te teknologjise se informacionit drejt nje qellimi: te ndihmoje biznesin tuaj te zhvillohet normalisht dhe te pergatitet per gjithcka. Kur shikoni per nje zgjidhje te mirembajtjes per te mbajtur koston IT te parashikueshme dhe per te menjanuar problemet e shtrenjta kompjuterike, ose nje plan disaster recovery per t’ju kthyer shpejt online pas nje emergjence, dhe nevojat tuaja IT, keshtu ne mund te gjejme nje zgjidhje te drejte per ju.

Sherbime te ndryshme per t’ju pershtatur biznesit tuaj, kerkesave tuaja.

Suporti i Perdoruesit

Shume biznese mbeshteten ne nje ekspert ne-shtepi, ku eshte dikush ne departamentin e tyre IT ose thjesht nje “power user” per t’u perballur me probleme te tilla te perdoruesave. Fatkeqesisht, kjo nenkupton qe kur lindin ceshtje teknike, dy punonjes meren jashte detyrave qe i japin me shume vlere biznesit. Ndihma e Keminet dhe tekniket e dedikuar sigurojne qe fuqia juaj punetore te qendroje produktive, ndersa ne kujdesemi per problemet teknike. Nqaqe shume probleme mund te rregullohen lehte nga telefoni, ju kurseni shpenzimet dhe prisni per nje vizite ne vend.