Sherbime & Zgjidhje

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Rezidenca

Rezidenca

Biznesi

Biznesi

Zgjidhjet Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Portfolio

Portfolio

Sherbimet It te Biznesit

Domainet dhe Sherbimet DNS

Domainet dhe Sherbimet DNS

Sherbimet IT

Sherbimet IT

Kosultimi

Kosultimi

Lajme Blog Mbeshtetje Rreth Nesh
Kerko
Login   
Shqip |  English

Rreth Nesh

Keminet eshte nje kompani e re dinamike dhe progresive me nje objektiv te qarte - per t'i ofruar klienteve tane zgjidhje biznesi me kosto efektive pergjate vendosjes efikase dhe integrimit te teknologjise se informacionit.
Misioni i kompanise sone eshte te ofroje Komunikim dhe Zgjidhje IT me kualitetin me te larte ne treg. Ne jemi te bindur te mbrojme reputacionin tone si ISP-ja me perqendrim me te forte ne sherbimet dhe privatesine e konsumatoreve. Na provoni ne dhe shihni perse duhet te beheni pjese e ketij rrjeti. Cfare e ben te vecante KemiNet-in? Ne maksimizojme fuqine e duke integuruar produkte dhe sherbime, per t'i ofruar klienteve tane sherbimin me te volitshem te mundshem. Ne ofrojme shumellojshmeri te menyres se komunikimit dhe sherbimeve per klientet tane duke perfshire: Internet me Shpejtesi te Larte, regjistrim te hostimit te domainit, dizenjim web dhe marketing profesional, dizenjim dhe menaxhim rrjeti, dhe zgjidhje te tjera IT.
Keminet eshte bere nje nga zgjidhjet me te mira ne tregun shqiptar duke ofruar produkte te reja dhe me cmim konkurues, kualitet te larte te sherbimit ndaj klientit, dhe kjo duke degjuar dhe vleresuar klientet e tij! Keminet i afrohet cdo klienti me te njejten filozofi, ne angazhimin per te identifikuar dhe ofruar zgjidhjen me te mire dhe me te perballueshme per te permbushur nevojat e tyre te vecanta. Ne shohim perpara per te ndihmuar ju tek www.keminet.net , nje website i dizenjuar per te qene sa me afer nevojave te klienteve tane.
Na Kontaktoni
 • Zhvillimi Web

  Cel: +355689028100
  Email: office@keminet.net
  Address: Rruga Abdi Toptani - Torre Drin - Kati i Dyte, Tirane, Shqiperi
 • Sherbimet e Internetit

  Cel: +355689028040
  Email: office@keminet.net
  Address: Rruga Abdi Toptani - Torre Drin - Kati i Dyte, Tirane, Shqiperi