Sherbime & Zgjidhje

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Rezidenca

Rezidenca

Biznesi

Biznesi

Zgjidhjet Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Portfolio

Portfolio

Sherbimet It te Biznesit

Domainet dhe Sherbimet DNS

Domainet dhe Sherbimet DNS

Sherbimet IT

Sherbimet IT

Kosultimi

Kosultimi

Lajme Blog Mbeshtetje Rreth Nesh
Kerko
Login   
Shqip |  English

Fiber Optike

Ne qofte se po kerkoni per performance te larte, zgjidhja eshte ketu. KemiNet ofron akses ne internet duke perdorur teknologjine me fiber optike dhe rezultati eshte performance rrjeti konsistente dhe e besueshme. Ne perdorim gjendjen e pajisjeve duke ofruar sherbimet me kualitet dhe besueshmeri te larte dhe sherbim ne industrine e fibres optike. Duke perdorur teknologjine e fibres optike, KemiNet shperndan Web, nga hub-i jone ne shtepine tuaj, me shpejt se asnjehere tjeter.