Sherbime & Zgjidhje

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Rezidenca

Rezidenca

Biznesi

Biznesi

Zgjidhjet Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Portfolio

Portfolio

Sherbimet It te Biznesit

Domainet dhe Sherbimet DNS

Domainet dhe Sherbimet DNS

Sherbimet IT

Sherbimet IT

Kosultimi

Kosultimi

Lajme Blog Mbeshtetje Rreth Nesh
Kerko
Login   
Shqip |  English

Tabelave Tarifave

TABELA E TARIFAVE
       
Paketa familiare    Duke filluar nga 2,000 l
  Internet Share     
  2mbps     
  Trafik i palimituar     
  24/7     
  Pa kufizime orare     
        
Paketa Biznesi       
  Biznes i vogel   Duke filluar nga  3,000 l
   Internet Share    
   4mbps    
   Trafik i palimituar    
   24/7    
   Pa kufizime orare    
        
  Biznez i Mesem    Duke filluar nga  4,500 l
   Internet i dedikuar    
   6mbps    
   Trafik i palimituar    
   IP e dedikuar    
   24/7    
   Pa kufizime orare    
   SLA II    
        
  Biznes i Madh   Duke filluar nga  9,000 l
   Internet i dedikuar    
   8mbps    
   Trafik i palimituar    
   IP e dedikuar    
   24/7    
   Pa kufizime orare    
   SLA I