Sherbime & Zgjidhje

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Rezidenca

Rezidenca

Biznesi

Biznesi

Zgjidhjet Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Portfolio

Portfolio

Sherbimet It te Biznesit

Domainet dhe Sherbimet DNS

Domainet dhe Sherbimet DNS

Sherbimet IT

Sherbimet IT

Kosultimi

Kosultimi

Lajme Blog Mbeshtetje Rreth Nesh
Kerko
Login   
Shqip |  English

Wireless

Wireless

Merni Internet me Shpejtesi te Larte Zbuloni pse Interneti me Shpejtesi te Larte i KemiNet eshte vlera me e mire e shpejtesise kabllore per cdo nevoje (tani me shumes e 4 MBPS!), besueshmeri te pashembullt, dhe plane te perballueshme per t'u perputhur me cdo cikel jetesor.

loading
Router Wireless

Kur ju regjistroheni per Internetin me Shpejtsi te Larte te KemiNet, ju merni nje router wireless pa kosto qe do t'ju ofroje ju mbrojtje firewall dhe nje lidhje te shpejte dhe te besueshme midis kompjuterave te ndryshem. Kjo nenkupton qe cdokush ne shtepine tuaj me nje kompjuter me wireless do te jete i afte te perdore internetin kur dhe ku te duan ata, per aq kohe sa jane brenda zones se sinjalit te routerit.


Plans

 • Wireless

  Merni internet me shpejtesi te larte Zbuloni pse Interneti me Shpejtesi te Larte i KemiNet eshte thjesht vlera me e mire e shpejtesise kabllore, besueshmeri e pashembullt, dhe plane te perballueshme per t'u pershtatur me cdo cikel jete.

  • Plan Fillestar

   • Shkarko me me shume se 2 Mbps/ Ngarko me me shume se 2 Mbps
   • Giga te Transferimit te Siteit pa Limit
  • Power Plan

   • Shkarko me me shume se 2 Mbps/ Ngarko me me shume se 4 Mbps
   • Giga te Transferimit te Siteit pa Limit
  • Turbo Plan

   • Shkarko me me shume se 4 Mbps/ Ngarko me me shume se 6 Mbps
   • Giga te Transferimit te Siteit pa Limit