Sherbime & Zgjidhje

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Rezidenca

Rezidenca

Biznesi

Biznesi

Zgjidhjet Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Portfolio

Portfolio

Sherbimet It te Biznesit

Domainet dhe Sherbimet DNS

Domainet dhe Sherbimet DNS

Sherbimet IT

Sherbimet IT

Kosultimi

Kosultimi

Lajme Blog Mbeshtetje Rreth Nesh
Kerko
Login   
Shqip |  English

Fiber ne Shtepi

Lidhu ne internet me sherbimin e KemiNet Fiber ne shtepi. Nje program interneti me i shpejte ju jep ju shpejtesine me te larte te upload-it dhe qartesi video-je te mahnitshme.

Sherbimi eshte i mrekullueshem per:

  • Perdorues dhe lojtare te bollshem.
  • Shtepi me perdoruesa te shumte qe punojne nga shtepia.
  • 1/1, 2/2 or 4/6 Mbps shpejtesi shkarkimi.

Perfshihet:
  • Akses i papermbajtur Wi-Fi
  • 2 llogari emaili, 10 MB Web Space personale
  • Wireless router pa kosto shtese

Shpejtesia aktuale mund te pergatitet per linje te optimizuar te shpejtesise ne vendodhjen tuaj.