Sherbime & Zgjidhje

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Rezidenca

Rezidenca

Biznesi

Biznesi

Zgjidhjet Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Portfolio

Portfolio

Sherbimet It te Biznesit

Domainet dhe Sherbimet DNS

Domainet dhe Sherbimet DNS

Sherbimet IT

Sherbimet IT

Kosultimi

Kosultimi

Lajme Blog Mbeshtetje Rreth Nesh
Kerko
Login   
Shqip |  English

Biznes i Vogel

Biznes i Vogel

Biznes i vogel KemiNet , me shume se 5 puntore. Interneti me shpejtesi te larte i Keminet i jep biznesit tuaj te vogel nje lidhje direkte me zyren tuaj qendrore qe eshte 100% e besueshme. Keshtu kur ju beni biznes online, ju perjetoni vazhdimisht nje lidhje interneti te shpejte dhe te besueshme.

loading

Plans

 • Biznes i Vogel

  Biznes i vogel KemiNet , me shume se 5 puntore. Interneti me shpejtesi te larte i Keminet i jep biznesit tuaj te vogel nje lidhje direkte me zyren tuaj qendrore qe eshte 100% e besueshme. Keshtu kur ju beni biznes online, ju perjetoni vazhdimisht nje lidhje interneti te shpejte dhe te besueshme.

  • Shpejt

   • Shkarko me me shume se 1 Mbps/ Ngarko me me shume se 2 Mbps
   • Giga te Transferimit te Siteit pa Limit
  • I Shpejte

   • Shkarko me me shume se 2 Mbps/ Ngarko me me shume se 4 Mbps
   • Giga te Transferimit te Siteit pa Limit
  • Faster Plus

   • Shkarko me me shume se 4 Mbps/ Ngarko me me shume se 6 Mbps
   • Giga te Transferimit te Siteit pa Limit