Sherbime & Zgjidhje

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Internet me Shpejtesi te Larte

Rezidenca

Rezidenca

Biznesi

Biznesi

Zgjidhjet Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Informacioni dhe Konsultimi Web

Portfolio

Portfolio

Sherbimet It te Biznesit

Domainet dhe Sherbimet DNS

Domainet dhe Sherbimet DNS

Sherbimet IT

Sherbimet IT

Kosultimi

Kosultimi

Lajme Blog Mbeshtetje Rreth Nesh
Kerko
Login   
Shqip |  English

Briznes Prim

Briznes Prim

I pershtatshem per ndermarje kombetare dhe agjesi qeveritare

loading

I shpejte, i besueshem dhe performance e qendrueshme. Me nje bandwidth te larte, lidhje full-time ne rrjetin global te internetit, komapnia juaj perfiton nga gama e plote e sherbimeve tona te aksesit. Sherbimi i dedikuar ne Internet i KemiNet lidhet me rrjetin tone global te internetit, keshtu qe ju mund te ndihmoni komunikimet kritike ne biznesin tuaj. Sherbimi i aksesit te dedikuar ne internet eshte gjithashtu i mbeshtetur nga SLA-te konkuruese, keshtu qe ju mund te mbeshteteni ne performance te fuqishme dhe te qendrueshme.